maanantai 11. marraskuuta 2013

Ateljee Keltainen Talo
Tästä alkaa Ateljee Keltaisen Talon blogielämä. Tervetuloa seuraamme!


Ateljee Keltainen Talo on kuopiolainen lokakuussa 2013 toimintansa aloittanut VÄHÄN ERILAINEN SUUNNITTELUTOIMISTO, jossa kaksi suunnittelijanaista, Emmi ja Jonna, askaroivat innovatiivisesti monipuolisten ideointi-, kuvitus- ja tekstisuunnittelutehtävien parissa. Luomme omaa designmallistoamme, johon kuuluu erilaisia sisustukseen ja lifestyleen liittyviä painotuotteita, suunnittelemme yritysilmeitä ja uniikkituotteita yrityksille sekä toimimme mielellämme myös muissa graafiseen suunnitteluun liittyvissä projekteissa sen tiukempaan muottiin itseämme lokeroimatta.

Työskentelyämme ohjaa ajatus siitä, että vaikka maailma kuinka sähköistyy, ihminen kaipaa yhä käsin kosketeltavaa - ja käsien koskettamaa: oikeata postia sähköisten viestien keskelle, aitoja materiaaleja, kestäviä, ekologisia valintoja. 

Vaalimme tuotteissamme aitoa kädenjälkeä, lämmintä ja inhimillistä otetta sekä pientä pilkettä silmäkulmassa. Sopivasti rakkautta, sopivasti rähinää. Elämisen iloa!

Lisää meistä ja tekemisistämme näet nettisivuiltamme www.ateljeekeltainentalo.com, mistä löydät myös verkkokauppamme. Täällä blogissa kerromme tuoreimpia uutisiamme ja ajatuksiamme. Tervetuloa kuulolle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti