MEISTÄVähän erilainen suunnittelutoimisto.

Väljästi sanottu, mutta sitä me olemme: ennakkoluulottomasti ja innovatiivisesti erilaisten suunnitteluprojektien parissa toimiva tiimi. Sen tiukempaan muottiin emme oikein tahdo lokeroitua.

Ateljee Keltainen Talo on yhtä kuin kaksi suunnittelijanaista, Emmi ja Jonna, joilla kummallakin on työtila omassa keltaisessa talossaan. Ennen yhteisen yrityksen perustamista toimimme suunnittelevana työparina mainostoimistossa. Jo tuolloin meitä yhdisti vahva luovan tekemisen palo.
Yhteisissä projekteissa huomasimme, että erilaiset elämäntilanteemme ja toimintamallimme täydentävät toisiaan. Ruokimme toistemme luovuutta, ja asiakastöiden kylkiäisinä pyrki usein syntymään liuta niihin kuulumattomia villejä ideoita, jotka jäivät ilmaan odottamaan oikeaa hetkeä.
Tuo hetki on nyt! Jatkamme yhteistyötä tuoden esiin myös omista lähtökohdistamme kumpuavan taiteellisemman tuotantomme. Näin syntyy oma mallistomme ”by Ateljee Keltainen Talo”.
Työskentelyämme ohjaa ajatus siitä, että vaikka maailma kuinka sähköistyy, ihminen kaipaa yhä käsin kosketeltavaa – ja käsien koskettamaa: oikeata postia sähköisten viestien keskelle, aitoja materiaaleja, kestäviä, ekologisia valintoja. Korttimme painetaan 100 % kierrätyspaperille, ja tekstiilituotteissamme on juuttia, pellavaa ja puuvillaa.
Niin paljon kuin voimme, suosimme suomalaista ja teemme yhteistyötä oman lähialueemme osaajien kanssa. Sen ohella on hyvä muistaa, että maailma on yhteinen, ja hyvässä voi aina olla mukana myös omien rajojen ulkopuolella.
Vaalimme tuotteissamme aitoa kädenjälkeä, lämmintä ja inhimillistä otetta sekä pientä pilkettä silmäkulmassa. Sopivasti rakkautta, sopivasti rähinää. Elämisen iloa!